2020 m. Vasario rezultatai ir skolinti pinigai

Vasario mėnesį sugalvojau pasiskolinti pinigų investavimui į P2P. Tik ne šiaip pasiskolinti, o pasiskolinti iš savęs (taip, galima ir taip, ypač kai turi atsidėjęs pinigų į atskiras vietas tam tikriems dalykams). Priklausomai iš kur, skolinaus su palūkanom arba ne. Tai gan smarkiai išpūtė mėnesio sumą iki seniai nematytų sumų. Taip pat nemažą dalį skyriau investavimui į akcijas per Revolut. Apie porą dividentinių pozicijų (MMM ir Caterpilar) rašiau seniau. Augimui pridėjau pusę AMD akcijos, o grynai spekuliaciniais tiksliais po ~10 sud vertės T-Mobile ir Sprint Corporation. Deja, deja vasario gale atėjo Korona ir šias visas pozicijas teks užmirštam kažkuriam (arba ilgam) laikui. Visi vasario pinigų judėjimai atrodo taip:

Iškart paaiškinu, kad teigiama suma reiškia įneštus pinigus, o su minusu – išsiimtus.

O mėnesio rezultatai žemiau. Beje pataisiau ir sausio mėnėsio rezultatus skaičiuojant pelningumą ne nuo mėnėsio galo portfelio dydžio, o pradžios:

2 Replies to “2020 m. Vasario rezultatai ir skolinti pinigai”

  1. Kad Korona atėjo į akcijų rinką, tai ne visai deja 🙂 blogai spekuliantams, kurie nespėjo laiku išsiparduoti, o kitiems – gi dabar pats tas laikas užsipirkti atpigusių akcijų, kurios praėjus Koronai vėl kils 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.