2020 m. sausio mėnesio rezultatai

Pagaliau pavyko susiskaičiuoti 2020 metų sausio mėnėsio skolinimo platformų rezultatus bei įneštus/išsiimtus pinigus. Pastarieji yra tokie:

Iškart paaiškinu, kad teigiama suma reiškia įneštus pinigus, o su minusu – išsiimtus. Nemažai išsiimti teko „priverstinai” nes baigėsi (kaip ir planuota) Nordstreet platformos Panevėžio g. 23, Naujininkai, Vilnius (I etapas) projektas, kuriame buvo įdėta 200 eu. 50 eu buvo atsiimta iš Finbee, 10 su trupučiu eurų grąžino Profitus Kvartalas „Tarandės vartai“ projektas. Dar gruodžio gale žinojau, kad pirmos platformos, kur „dėsiu” toliau bus Grupeer ir Monethera. Ar tai nebuvo klaida parodis ateitis.

Na o toliau rezultatai, kurie yra tokie:

Trumpai apžvelgiant rezultatus matosi, kad geriausią rezultatą turi Finbee, tačiau jai tikriausia šiek tiek padėjo tai kad mėnėsio eigoj buvo atsiimta 50eu, kas mažino portfelį, bet nedarė įtakos pajamoms.

Kaip dauguma besidominčių girdėjo, sausį „užsilenkė” Kuetzal ir Envestio platformos, deja į pastarąją buvau įdėjęs 100 eu ir aš. Oficialus policijos pranešimas investuotojams čia, o apie pačią istoriją detaliau čia.

Kadangi tai įvyko šiemet, ketinu platformą palikti sąraše, kad jos rezultatai atsispindėtų bent jau metų rezultatuose

4 Replies to “2020 m. sausio mėnesio rezultatai”

  1. Grupeer ir aš užsiregistravęs, bet investuoti ten man kažkaip nekyla rankos, kad nebūtų taip kaip su Envestio… 🙂 Šiaip į užsienietiškas platformas rizikinga investuoti, nes jos praktiškai nereguliuojamos. Ar ne geriau būtų investuoti į Lietuviškas, kurias prižiūri LB? 🙂 pvz verslo paskoloms pasirinkau Debitum Network 🙂

    1. taip, manau kad lietuviškos geriau, ir jose laikau didžiąją dalį investuotos sumos. Grupeer dabar atrodo rizikingiau nei sausi :/
      Del Debitum tai abejoju ar LB prižiūri juos nes savo adresą pateikia Latvijoj

      1. Teisingai, neprižiūri… „Investuok” žurnale apie juos paskaičiau ir kažkaip sukilo pasitikėjimas. O dabar dvejonių atsirado 😀 Nu bet įmonė dirba, naujų partnerių atsiranda, neturėtų užsilenkt iš niekur nieko… nors nežinau kaip prie pabaigą Envestio elgėsi.

        1. Aš išskirčiau 2 rizikas: a) kad platforma užsilenks b) kad verslai stos ir įmonės negrąžins pinigų. Pirmas variantas man irgi atrodo mažai tikėtinas, lig tikra ir patikima įmonė. Kad verslai nebeturės pinigų va čia tai sakyčiau realu ir abejoju ar tas buy-backas veiks kai reiks pusę skolų išpirkt reikės

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.