2020 m Kovo mėnesio rezultatai

Kovo mėnesis dar prieš Koroną Europoje prasidėjo nemažom „nuolaidom” JAV akcijų biržoj, todėl ta proga šiek tiek apsipirkau ir apie tai rašiau čia.

Kovo mėnesį taip pat pasiekė žinios, kad iki karantino pabaigos (o gal ir visiškai) daugiau mažiau stoja dviejų platformų darbas: Monethera ir Grupeer. Nemažai P2P dalyvių spėlioja, kad jos jau „scamina” ir daugiau nedirbs. Kaip ten bus parodys laikas, bet iš jų gautas (ant popieriaus, bet ne į banko sąskaitą) pajamas žymėjau žvaigždute ir į skaičiavimus neįtraukiau.

Krentant kainoms simboliškai apsipirkau ir Baltijos šalių biržoje:

Taip pat šiek tiek fondų vienetų:

Mėnesiui einant nusprendžiau į fondus investuoti labai reguliariai: kiekvieną pirmadienį skirti po 5 eu „Swedbank Rytų Europos” bei „Swedbank fondų fondas 100”

Revolut platformoj gavau pirmuosius dividentus (1,25 usd) už 3M akciją ir juos skyriau šiek tiek padidinti 3M pozicijai. Sandoriai Revolute:

Viso mėnesio visi pinigų „suvaiksčiojimai” atrodo taip:

Kovo mėnesio P2P platformų rezultatai:

Kadangi ketvirčio pabaiga, galima pažiūrėti visų 3 mėnesių P2P pltaformų rezultatus:

P2P pltaformų pelningumas (metinis)

Iš tikrųjų nustebino Finbee rezultatai (ir šįkart geraja prasme). Esant įtemptai situacijai užsienio platformosee manau reikės daugiau pinigų skirti būtent pastarajai.

Įdomumo dėlei nusprendžiau pažiūrėti, kiek kapitalo yra užsienio, o kiek Lietuvos platformose. Rezultatas neblogas, ateityje taip pat stengsiuos laikyti nemažiau 80% Lietuvos plraformose





Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.